Частна целодневна детска градина - Мелита

ЧЦДГ “Мелита” е първия и най-голям по рода си център за работа с деца във Варна.

Създаден е през 2000 година и оттогава негови възпитаници са над 500 деца. Той функционира целогодишно, предлагайки подготовка на уроците, езикови курсове, ателиета по изкуства, спорт.

Стремежът на преподавателите да съчетаят учебния процес с игри и забавления са печелившата комбинация, привличаща децата и вдъхваща спокойствие и сигурност у родителите.

Не закаснява и признанието - наградите от участията в български и международни конкурси са десетки, два пъти по толкова са отличните оценки в училище.

През лятната ваканция децата са участници в уникалната програма “ЧЕТИРИ ПОСОКИ, ПЕТ СЕТИВА, ЕДНО ЛЯТО”. Всяка седмица е посветена на различна държава, като през отделните дни малчуганите научават за географията, историята, бита и културата на съответната страна. Всичко това се поднася под формата на игра, песен и карнавал, ето защо лятната програма е любимото време за лудории в “Мелита”. Апогей на програмата е грандиозен авторски Концерт –Спектакъл.

Не мислете обаче, че и през учебната година е скучно- освен учене на уроците тук се пее, рисува и танцува. Всички заедно се готвим за големия Коледен концерт в Куклен театър Варна. Пета поредна година малките театрални звезди обират овациите със спектакли като “Криворазбраната цивилизация”, “ Къде е щастието”, “Януари”. Мотото тук е “ Гледайки към бъдещето, създаваме традиции”.

Мястото, в което се намира ЧЦДГ “Мелита” е изключително удачно подбрано, за да имат децата оптимални условия за учение и игра. Спокоен квартал с детска площадка в непосредствена близост, идеална за игри на открито. Морската градина също се намира на броени метри, което е предпоставка за разходки, занимателни игри и посещение в Аквариума, Зоологическата градина, Планетариума ...
............
Работно време:
Понеделник – Петък
8.00 – 18.00 ч.
.........................gradina_1-_..._1_mmm.jpgЗа удобство на родители и деца ”Мелита” разполага със собствен транспорт, осигуряващ придвижването на децата от и до отдалечените от детската градина училища.